Ταυτότητα

Σε μια τραυματισμένη και τρομοκρατημένη κοινωνία, τα παιδιά μας αποτελούν την μοναδική ελπιδοφόρα εφεδρεία για ένα καλύτερο κόσμο. Οι εγκαταστάσεις του Συλλόγου μας σφύζουν σε καθημερινή βάση από νέους και νέες κάθε ηλικίας, δημιουργώντας ένα πυρήνα άθλησης και ψυχαγωγίας που αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς για το Χαϊδάρι. Αξίζει όμως να αναφερθούν και οι αγωνιστικές επιδόσεις και πορεία των τμημάτων υποδομής, με αποκορύφωμα τις 2ες θέσεις στο Εθνικό Πρωτάθλημα που κατέλαβαν οι ομάδες των Παίδων και Κορασίδων το 1985 και 1989 αντίστοιχα.

…αγόρια και κορίτσια από όλες τις γειτονιές του Χαϊδαρίου έρχονται στην Δάφνη και μαθαίνουν να κάνουν «τρίπλες» στις οθόνες των υπολογιστών, «σκριν» στην τηλεόραση και τον καναπέ και «τάπες» σε κάθε τι που τους είναι «άσχημο» και τους ενοχλεί…

…παίζοντας μπάσκετ στις Ακαδημίες μας, βάζουν «καλάθια» στην ομαδικότητα και την συνεργασία, δίνουν «ασίστ» στον σεβασμό και την πειθαρχία, επιλέγουν το «πικ εντ ρολ» στην αποφασιστικότητα και την πρωτοβουλία, μα πάνω από όλα…

…«κατεβαίνουν» στο γήπεδο για να παίξουν, να αθληθούν, να διασκεδάσουν, να κάνουν φίλους, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να «γεμίσουν» τους αθλητικούς τους σάκους με εμπειρίες μοναδικές και ανεκτίμητες.

Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής γίνονται στο κλειστό γήπεδο και σε τρία ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, στο καταπράσινο και ασφαλές περιβάλλον των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου Χαϊδαρίου. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να αφήσουμε τα παιδιά μας να γνωριστούν με αυτό που επιθυμούν και επιλέγουν να πράξουν. Ας τους αγκαλιάσουμε σε ένα περιβάλλον που τους προσφέρει ο αθλητισμός, όπως η ασφάλεια, η ηρεμία και ο σεβασμός των διαχρονικών αξιών. Είναι υποχρέωση μας να τους δείξουμε τον δρόμο και δικαίωμα τους να τον επιλέξουνε.

 

Ταυτότητα ακαδημίας Ταυτότητα ακαδημίας